Taxatie

Wilt u uw glastuinbouwbedrijf, bedrijfsruimte of kantoorruimte binnenkort verhuren of verkopen? Of wilt u weten wat uw onroerend goed waard is, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een financiering, een bedrijfsopvolging, een huurwaardebepaling of een minnelijke waardering? Laat uw onroerend goed taxeren met de juiste vakkennis. 

Wij taxeren voor een breed relatienetwerk met diverse opdrachtgevers zoals gebruikers van glastuinbouwbedrijven, bedrijfsruimten en kantoorruimten, particuliere en institutionele beleggers, vastgoed ontwikkelaars en banken. 

M(ichel B.P. Hanemaaijer (Register-Taxateur) is een gecertificeerd bedrijfs- en agrarisch makelaar/taxateur, aangesloten bij het SCVM met het registratienummer 15A1081SCVM en tevens aangesloten bij het  Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) onder registratienummer RT628575262 (kamer Bedrijfsmatig en Agrarisch Vastgoed). De taxaties van Haan Vastgoed & Makelaardij voldoen hiermee aan de normen van de European Valuation Standards (EVS) en het bijbehorende Bluebook (zie ook  www.tegova.org).

U kunt ons altijd vragen om een vrijblijvend advies over een taxatie of contact met ons opnemen voor een offerte. Bel of mail voor taxaties: